Waterdichte Horloges

Goedkope horloges

Goedkope horloges is een pagina met een totaaloverzicht van de horloges van onze betrouwbare partners. Deze horloges hebben verschillende gradaties qua waterdichtheid. De horloges zijn hier gerangschikt op prijs, zodat u in één oogopslag kunt zien welke horloges voor een lage prijs worden aangeboden door onze partners.

Wat is de waterdichtheid van de verschillende goedkope horloges

Er zijn verschillende manieren om de waterdichtheid van een horloge aan te duiden. Zo worden de termen BAR, ATM en meter gebruikt. Met name de aanduiding meter zorgt regelmatig voor verwarring, omdat meter niet staat voor hoeveel meter de goedkope horloges onderwater kunnen. Zo staat 10ATM gelijk aan 10 BAR en 100 meter. Onderstaand vindt u wat de verschillende aanduidingen betekenen voor de goedkope horloges.

  • 3 ATM (3 BAR, 30 meter) Een goedkoop horloge met deze waterdichtheid is maar heel licht beschermd tegen water. Deze horloges kunnen tegen spatwater bij bijvoorbeeld het wassen van uw handen. Het is niet verstandig om met een  horloge van 3 ATM te douchen of laat staan te zwemmen.
  • 5 ATM (5 BAR, 50 meter) Een horloge met deze waterdichtheid kunt u prima om houden tijdens het douchen. In sommige gevallen kunt u zelfs met een horloge van 5 ATM rustig zwemmen in het oppervlaktewater, maar dit is niet te garanderen.
  • 10 ATM (10 BAR, 100 meter) Een horloge met deze waterdichtheid kunt u dragen tijdens het zwemmen en snorkelen. U kunt echter met deze horloges niet duiken met persdruk.
  • 20 ATM (20 BAR, 200 meter) Een horloge met deze waterdichtheid is geschikt om mee te duiken in zeeën en meeren. U kunt deze horloges alleen niet gebruiken bij diepzeeduiken. Voor diepzeeduiken dient u een horloge te gebruiken van 100 ATM.

Let goed op hier vindt u horloges uit alle segmenten qua waterdichtheid. Zoek dus een goedkoop horloge met de juiste waterdichtheid (zoals hierboven beschreven).

Voor u de betrouwbare producten gerangschikt, inclusief de horloges uit de uitverkoop

De waterdichte horloges van onze betrouwbare partners zijn hierboven gerangschikt op prijs. U kunt zelf nog door selecteren, zodat u enkel de goedkope horloges bovenaan ziet staan die passen binnen uw interesse. Hierbij kunt u denken aan kleur en type.